Besturen iets voor jou? Doe een Krachtenveldanalyse!

Tessa Augustijn 06 mrt , 2017
Designed by Pressfoto / Freepik
35dagen 13uren 18minuten 43seconden

Ben jij de nieuwe bestuurder?

Heb jij je wel eens afgevraagd of jij als jonge(re) man of  vrouw wel geschikt bent om in een dergelijk gremium aan te schuiven? En welke competenties je nodig hebt om lid te worden van een Raad van Toezicht?

Diversiteit

Cirkeltoezicht heeft zich ten doel gesteld om meer diversiteit bij o.a. Raden van Toezicht te brengen. Daarom komen wij graag in contact met jonge(re) vrouwen en mannen van diverse pluimage die willen onderzoeken of ze daarvoor uit het goede hout zijn gesneden.

Besturen ook jouw uitdaging?

Wil jij weten of besturen op een hoger niveau ook voor jou een leuke uitdaging is? Tessa Augustijn en Astrid van der Starre organiseren regelmatig workshops waarbij je jouw eigen Krachtenveldanalyse maakt. Aan de hand daarvan kun je zien wat de sterke punten zijn die specifiek bij jou horen.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar info@cirkeltoezicht.nl. De eerstvolgende workshop is op woensdag 27 maart 2019, om 19.30 uur. De locatie wordt afgestemd op het aantal aanmeldingen en woonplaats van de deelnemers. De vergoeding voor de workshop is € 180,- incl. BTW.


Wil je meer informatie hebben? Neem dan gerust contact met ons op.