Besturen iets voor jou? Doe een Krachtenveldanalyse!

06 mrt , 2017
Designed by Pressfoto / Freepik
32dagen 01uren 27minuten 06seconden

Ben jij de nieuwe bestuurder?

Heb jij je wel eens afgevraagd of jij als jonge(re) vrouw of  man wel geschikt bent om in een bestuur of Raad van Toezicht aan te schuiven? En welke competenties je nodig hebt om lid te worden van een Raad van Toezicht of bestuur?

Diversiteit

Cirkeltoezicht heeft zich ten doel gesteld om meer diversiteit bij o.a. Raden van Toezicht te brengen. Daarom komen wij graag in contact met jonge(re) vrouwen en mannen van diverse pluimage die willen onderzoeken of ze daarvoor uit het goede hout zijn gesneden.

Besturen ook jouw uitdaging?

Wil jij weten of besturen op een hoger niveau ook voor jou een leuke uitdaging is? Tessa Augustijn en Astrid van der Starre organiseren regelmatig workshops waarbij je jouw eigen Krachtenveldanalyse maakt. Aan de hand daarvan kun je zien wat de sterke punten zijn die specifiek bij jou horen.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via het onderstaande formulier. De eerstvolgende workshop is op

donderdag 21 november 2019, om 19.30 uur.

De locatie is in het midden van het land nl.

Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen.

De investering in jezelf voor deze workshop is € 75,- incl. BTW. Koffie, thee en frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen.

Wil je zeker zijn van deelname? Betaal dan gelijk via de link hieronder. Een factuur wordt je later toegezonden met alle verdere gegevens. Wordt er onder een andere naam betaald? Vermeld dan je eigen naam bij de omschrijving.

Wil je meer informatie hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Eerstvolgende Workshops

Kun je niet aansluiten op deze datum? De volgende datum staat al gepland: dinsdag 21 januari 2020 ’s avonds. Locatie wordt op een later moment bepaald.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!